Slotfeest Kadullen Jeugd

Kadullen Jeugd vierden het einde van het werkjaar met een zonnig tuinfeest!

Eigenlijk was het een beetje TE warm, maar dat stoorden de kinderen geen één. Ze waren allemaal present op de vraag om samen bij Juf. Mieke thuis een thuisfeest te houden om het werkjaar af te sluiten.

Het feest begon met een zoektocht naar “energie”. Want een springkasteel heeft heel wat energie nodig om recht te blijven staan. Dus maakten we een wandelzoektocht om energie te vinden. Bijna waren we eraan voor onze moeite. Want één of andere sloeber had een enveloppe met een opdracht weggehaald. Maar gelukkig konden we dat euvel vlug verhelpen.

Hoe warm het ook was, het springkasteel werd een aantrekkelijk amusement. Door de waterspelletjes werd iedereen tijdig opgefrist. Niemand kwam eronderuit. Met spuitjes en met balletjes, met bekertjes en zelfs met een tuinslang, werd iedereen nat gemaakt. Maar onder zo’n stralend blauwe hemel, vond niemand dat erg. Of toch...

de kinderen met een mooi geschminkte snoet naar huis wilden gaan, die schuwden het water enorm. Bijna iedereen kreeg een glittertattoo, met een dikke merci voor Stefanie die met heel veel plezier de kadullen kinderen blij maakte daarmee. Zelfs Mieke kreeg een zwarte kattentattoo, die ze met alle zorg zal koesteren, zolang als mogelijk!

Het werd een prachtige namiddag voor iedereen. Aan iedereen een prachtige mooie, leuke, ontspannende vakantie gewenst!

Slotfeest 2017